Eile katsetasin Shirataki spagette.
Tegemist on siis madala kalorsusega spagettidega (ostsin ka riisi, nuudleid ja fettuccinet). Tehtud on nad siis Konjak'i juurest, mida kasvatatakse Jaapanis. Kôik tooted on gluteiinivabad, mis on hea. Mul on niiöelda endatekitatud gluteiinitalumatus - kuna ma söön väga vähe jahutooteid, vahel vôib minna nädalaid kui ma neid ei tarbi, ja siis kui üks kord jälle tarbin, siis paisun nagu pallike, on raske tunne ja vahel saan gaasidest kôhuvalu.
Kaloreid on neis toodetes vaid 6 100g kohta ja glükeemiline indeks 0, ehk siis need ei pane su veresuhrutaset tôusma (mida rohkem see kôigub, seda rohkem on isu süüa).
Ostsin neid plaaniga, et kui tuleb isu spagetti bolognese vôi chili con carne vôi muu sellise järgi, milles on kaste, mis hoomab palju kaloreid, saan ma ikka oma isu täis süüa ilma, et ma tunneks ennast 10 kilo raskemana.
Eilne katsetus spagetti bolognesega oli küll edukas. Kuna Konjaki juur on lumivalge, siis keetsin pasta karri vees, et natuke naturaalsem mulje oleks (visuaalne pool toidu puhul on nii tähtis ju!), aga koos bolognese kastmega maitsest küll aru ei saanud, et pole päris spagettid (niisama ei olnud ka maitsel viga, natuke krômpsum kui päris spagetti). Ja pärast korraliku suurusega einet oli ikka veel kerge tunne!
Täna proovin riisi ka ära ja plaanis on veel paar muud asja peale nende dieettoodete. Stay tuned :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar